ROYAL CITY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 228 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Royal City. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 11:15 de smaak van het eten was goed maar veel te vettig en op de currysaus was een halve centimeter olie of vet dat bleef drijven boven de curry . Bij gevolg de volgende dag buikkrampen en diaree bij gevolg . bezorger onvriendelijk 4x mijn naam vragen.
6 jun 2024 om 20:59 Altijd tevreden over de kwaliteit
4 jun 2024 om 10:47 Alles was lekker en op tijd geleverd
3 jun 2024 om 15:36 Rare route van de leverman . Grote ommetoer gemaakt
3 jun 2024 om 4:48 De beste Chinees in Oostende is mijn mening. Doet me erg denken aan vroeger toen ik kleine jongen was. En de familie Chinese rijsttafel bestelde met verjaardagen. Rundvlees in curry is echt een aanrader even als de kip balletjes in zoet zuur
2 jun 2024 om 14:17 Heerlijke maaltijd- perfecte bediening
27 mei 2024 om 20:39 Ik bestel al 6 jaar chinees bij royal city. Vanavond bestel ik via take away, krijg geen rijst en de helft van portie mihoen. Er is niet eens genoeg mihoen voor 1 portie. Ik bel hiervoor en blijkt "normaal" te zijn. Klant verloren.
25 mei 2024 om 15:47 Super lekker hóór ! Levering ruim, zelfs Vroeger geleverd volgens aangekomen uur ! Super lekkere bereidingen en dit van alles en nog zo véél meer ! Top dus hóór ! ! !
24 mei 2024 om 12:36 Een betere ervaring dan een jaar geleden. Eend met groenten heeft gesmaakt. Vriendelijke bezorgster en geleverd hinnen de beloofde tijd.
18 mei 2024 om 19:40 Eerste keer besteld en zeer tevreden. Lekker eten en meer dan voldoende (kan er 2 x van eten) ga ik dus nog doen. Beetje meer kruiding mag wel voor mij
2 mei 2024 om 20:08 2u gewacht op levering, 1u15 later geleverd dan oorspronkelijk vermeld.
28 apr 2024 om 17:09 We waren met 5 personen en hadden voor 4 besteld maar dit was nog ruim voldoende. Bvb de Babi Pangang is echt een portie voor 2 personen. Het heeft ons goed gesmaakt. Was wel redelijk prijzig, 75 euro, maar er was ook nog veel over