ROYAL CITY

ROYAL CITY Royal City

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Royal City. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2022 om 19:26 Top!!
4 jun 2022 om 23:20 Voor die prijs van scampi’s hadden er wel wat meer scampi’s mogen zijn en als ik geen champignons vraag heb ik graag dat er dan ook geen champignons tussen zitten voor de rest was het al bij al niet slecht
3 jun 2022 om 22:14 De zaak is amper op wandel afstand 10min en toch duurt het meer dan een uur voor je bestelling krijgt....
29 mei 2022 om 23:01 vroeger bestelde ik daar regelmatig en was super goed nu vind ik het niet meer goed zijn het andere mensen mischien die er in zitten of een andere kok mischien geen smaak in de sauzen veel groenten en veel minder vlees in het gerecht ook ben echt tel
29 mei 2022 om 10:36 Op tijd geleverd en alles nog warm. Prima !!
27 mei 2022 om 22:12 Levering 1:10min.het was het wachten waard !,jammer dat er geen groeten bij de lippenballetjes zijn,voor de rest,soep, loempia en hoofdgerecht dik inorde, goede porties en alles warm ! " Proficiat " ! .
26 mei 2022 om 20:50 Top
19 mei 2022 om 20:28 Top zoals gewoonlijk! Meer dan voldoende eten. Nog heel erg warm bij levering. Supper van mij 5*****
7 mei 2022 om 5:54 Een dike duim