ROYAL CITY

ROYAL CITY Royal City

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 86 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Royal City. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 21:54 Lange bezirgdtijd eten was niet super lekker
19 sep 2022 om 23:57 J ai du aller chercher mon plats moi même à l adresse
15 sep 2022 om 19:44 Super lekker eten
5 sep 2022 om 22:55 Jammer mijn vriendin had diarree de dag erna na het eten van de tomaten soep ?,het eten was tot nu toe toch altijd inorde ! ,dus begrijp ik niet wat er is gebeurd ?.
25 jul 2022 om 0:14 Repas copieux et bien fourni.
24 jul 2022 om 23:41 Bestelling is afgezegd op het uur dat het geleverd zou worden Dit is echt ondermaats
18 jul 2022 om 14:53 Weinig voor veel geld
17 jul 2022 om 1:38 1uur en 40 minuten,geen probleem, jammer dat de babi pangang te hard gebakken was ! ! ! .
15 jul 2022 om 10:33 De wonton soep is in een klein potjes gedaan met 4 wontons met een beetje soep waarbij normaal bij de vorige keer kreeg ik een beker met soep en wontons erin bij de mihoen waren er sojabonen erin waarbij er nooit in zat ervoor
10 jul 2022 om 10:56 Ik had eend met groenten besteld. Een goede portie lekkere bijtgare groenten en smakelijk gebakken eend. Bij Royal City krijg je echt waar voor je geld. Een aanrader.